lørdag den 15. december 2012

Agnportræt: Westin Swim (tidl. Mini Jerk)

Close up af Mini Jerk'en i farven Hawaii.
Specifikationer:

Længde:           10 cm.
Vægt:              32 g.
Densitet:           Suspending
Materiale:        ABS plast
Krogstørrelse:      1
Arbejdsdybde:    0,5-2 m.

Mini Jerk'en er en light jerkbait. Det lidt aparte ved agnen er, at den faktisk går bedst ved en jævn indspinning og ikke ved jerks. Ved jævn indspinning får den en god side-til-side gang med stor udslag. Fiskes den på en let spinne- eller triggerstang får man en sjov fight med mindre fisk. Især til maj- og efterårsfiskeriet på det lave vand er denne agn eminent, hvor den hat givet virkelig mange mindre gedder, men også pænere eksemplarer optil 4,5 kg.
Spinstop er enormt vigtigt med denne agn, og jeg har fået hovedparten af mine fisk ved spinstop. Jerk'en glider ud til siden og har en fin hang time. Når de hugger den i spinstoppet, plejer Mini Jerk'en at sidde på tværs i munden på dem ala en mundharmonika. :)
Store aborrer har også vist stor interesse til den: Flere +kilos-fisk har været oppe og puffe kraftigt til den uden at blive siddende... :(

Mine favoritfarver er Hawaii (blå/hvid/organge), Streaky the Perch (brun brasen-agtig) og Parot Special (gul, rød og grøn).
De kroge, som følger med, holder kun et et par fisk før de blive for sløve synes jeg. Derfor har jeg skiftet dem til Gamakatsu 13-B str. 1.

Forskellige farver fra grejkassen, som alle har produceret fisk.

Herunder findes en promo-video af Westin Mini Jerk. I video'en vises også det karakterisktiske bevægelsesmønster.

Ovenstående video © Westin, Kinetic Fishing

Ingen kommentarer:

Send en kommentar